Żeberka z warzywami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żeberka podzielić na porcje, oprószyć mąką i obsmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę obrać i pokroić w plastry, podsmażyć i dodać do żeberek. Marchewkę i pietruszkę obrać, pokroić w plasterki, a seler w słupki. Ogórki pokroić w plasterki. Wszystkie warzywa dodać do żeberek, zalać dwoma szklankami wody, doprawić, dodać listek laurowy i dusić około 40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 748
Data dodania: 2011-03-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żeberka z warzywami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.