Zapiekanka z kaszą jaglaną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kaszę ugotować na sypko w bulionie, odcedzić. Cebulę i pieczarki posiekać. Cebulę zeszklić na oleju, dodać pieczarki, udusić razem. Przyprawić solą, pieprzem,skórką z cytryny i sosem sojowym. Żaroodporne naczynie natłuścić, ułożyć na przemian kaszę i pieczarki z cebulą. Wierzch posypać serem fetą i wiórkami masła, zapiekać 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 27401
Data dodania: 2008-11-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (6)

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekanka z kaszą jaglaną

2011-11-13 14:02:32

pyszne

2010-02-24 23:11:37

Uwielbiam zapiekanki z różnymi nadzieniami.

2010-02-06 14:29:54

Pychotka

2010-02-04 22:01:48

Dobre wykorzystanie kaszy w tym daniu.
Kasze są zdrowe i należy je jeść.

2010-02-04 14:05:20

Zdrowe danie z kaszą jaglaną.
!Miki#

!Miki

2009-03-01 17:59:01

A ja nie lubie sera feta wiec daje zwykly i tez jest bardzo smaczne, polecam sprobowac

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.