Wołowina

Sortuj: Alfabetycznie ↑ Alfabetycznie ↓ Data dodania ↑ Data dodania ↓ Ocena ↑ Ocena ↓ Wyświetlenia ↑ Wyświetlenia ↓

Oryginalny gulasz węgierski

Oryginalny gulasz węgierski

Gulasz jest narodową potrawą Węgier. Najważniejsze składniki gulaszu to mięso, cebula i papryka. Nazwa wywodzi się od pasterzy gulyás, którzy wypasali...
Data dodania: 2013-01-18
Czas przyrządzenia
0,2 godz
Ile porcji
4
Wyświetlenia: 15499
Zrazy z kaszą gryczaną
Czas przyrządzenia
0,2 godz
Ile porcji
5
Wyświetlenia: 412
Mielone z płatkami owsianymi

Mielone z płatkami owsianymi

Data dodania: 2012-05-24
Czas przyrządzenia
0,3 godz
Ile porcji
6
Wyświetlenia: 385
Kotlety mielone z płatkami zbożowymi

Kotlety mielone z płatkami zbożowymi

Data dodania: 2012-01-27
Czas przyrządzenia
0,5 godz
Ile porcji
6
Wyświetlenia: 516
Pulpety w sosie śmietanowym

Pulpety w sosie śmietanowym

Data dodania: 2011-08-29
Czas przyrządzenia
1 godz
Ile porcji
6
Wyświetlenia: 673
Zrazy wołowe
Czas przyrządzenia
0,9 godz
Ile porcji
4
Wyświetlenia: 926
Tatar teścia

Tatar teścia

Data dodania: 2011-04-27
Czas przyrządzenia
0,4 godz
Ile porcji
10
Wyświetlenia: 651
Bitki wołowe
Czas przyrządzenia
0,8 godz
Ile porcji
6
Wyświetlenia: 834
Befsztyk smażony

Befsztyk smażony

Data dodania: 2011-04-18
Czas przyrządzenia
0,8 godz
Ile porcji
6
Wyświetlenia: 797
Pieczony klops

Pieczony klops

Data dodania: 2011-04-15
Czas przyrządzenia
1,5 godz
Ile porcji
3
Wyświetlenia: 1098
Zrazy z grzybami

Zrazy z grzybami

Data dodania: 2011-04-14
Czas przyrządzenia
1 godz
Ile porcji
4
Wyświetlenia: 652
Befsztyk mielony

Befsztyk mielony

Data dodania: 2011-04-11
  • Akcesoria:
  • maszynka do mielenia mięsa
  • ...
Czas przyrządzenia
0,5 godz
Ile porcji
3
Wyświetlenia: 1069
Mięsko z papryką

Mięsko z papryką

Data dodania: 2011-03-21
Czas przyrządzenia
1,3 godz
Ile porcji
4
Wyświetlenia: 762
Pieczeń wołowa

Pieczeń wołowa

Data dodania: 2011-03-16
Czas przyrządzenia
1 godz
Ile porcji
6
Wyświetlenia: 1064
Wołowina z włoszczyzną

Wołowina z włoszczyzną

Data dodania: 2011-03-11
Czas przyrządzenia
1 godz
Ile porcji
4
Wyświetlenia: 800

«« | Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Następna | »»

Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.