Befsztyk mielony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wołowinę zemleć, dodać drobno posiekaną cebulę, dobrze wyrobić, dodając łyżkę zimnej wody. Doprawić do smaku i kształtować okrągłe dość grube befsztyki. Obtaczać je w mące i smażyć na rumiano na dobrze rozgrzanym smalcu. Po usmażeniu przykryć i na chwilkę odstawić aby doszły
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1070
Data dodania: 2011-04-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Befsztyk mielony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.