Śledzie wigilijne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłko umyć i obrać. Następnie zetrzeć na tarce o najdrobniejszych oczkach. Cebule obrać, pokroić w piórka, umieścić na sicie i sparzyć wrzątkiem. Matjasy opłukać, odsączyć z wody i pokroić na większe paski. Przełożyć wszystko do miski, dodać śmietanę i doprawić pieprzem do smaku. Schłodzić w lodówce przez pół godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1319
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Śledzie wigilijne
PatrycjaDyderska#

Dodane przez:

PatrycjaDyderska

2011-05-31
Śledzie wigilijne
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie wigilijne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.