Biszkopt kakaowy na tort

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ubić białka na sztywno dodać cukier, żółtka i ubijać na sztywno. Mąkę i kakao przesiać dodać proszek do pieczenia i powoli dodawać i delikatnie mieszać. Wylać do tortownicy wyłożonej papierem. Piec w 160 st około 40 min.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2560
Data dodania: 2010-04-22

Zdjęcia

Biszkopt kakaowy na tort
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-04-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt kakaowy na tort

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.