Zawijańce z indyka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso rozbić. Szpinak rozmrozić, udusić z masłem, solą, pieprzem i gałką, zmieszać z pistacjami, dusić 3 minuty. Masą tą posmarować mięso, zawinąć, obsmażyć na złoto na oleju. Osączyć z tłuszczu, przełożyć do rondla, zalać bulionem, dodać ziele i listek, dusić na małym ogniu do miękkości. Wywar przecedzić, wymieszać z żelatyną. Roladki ułożyć w formie, na każdej położyć gałązkę rozmarynu, zalać tężejącą galaretką. Wstawić do lodówki na trzy godziny.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1461
Data dodania: 2008-11-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zawijańce z indyka

2010-02-23 00:43:46

indyka może jadłam 1 raz.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.