Twarożek rybny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Twarożek rozetrzeć, dodać rybę z oliwą. Doprawić do smaku solą, pieprzem i posiekaną pietruszką. Wymieszać.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 2468
Data dodania: 2008-08-23

Zdjęcia

Twarożek rybny
halina#

Dodane przez:

halina

2011-02-21
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Twarożek rybny

2010-02-09 00:13:18

Twaróg i ryba, pierwszy raz takie połączenie składników widzę, ale jak dobre to warto by było spróbować.
!Kasia#

!Kasia

2009-03-03 12:47:57

Ha bardzo dobra, polecam robic ja na sniadanie, jest super i szybka w zrobieniu

2008-09-18 00:41:14

prosta pasta i fajna

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.