Mięsko mielone z kurczaka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Filet zmielić w maszynce do mięsa, dodać przyprawy, jajko i bułkę odciśniętą z mleka wyrobić ciasto i formować kotleciki, które obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoto. Podawać z ziemniaczkami i surówką. Można zamiast smażyć ugotować je na parze, będą zdrowsze:)
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1380
Data dodania: 2010-09-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mięsko mielone z kurczaka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.