Koltety paprykowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso wymieszać z pozostałymi składnikami ( pozostawić 4 łyżki bułki)- paprykę zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Formować kotlety, obtaczać je w bułce tartej i smażyć na oleju na złoto.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 645
Data dodania: 2010-09-23

Zdjęcia

Koltety paprykowe
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-09-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Koltety paprykowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.