Lukier do pierniczków

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do miseczki dodać białko i cukier puder, utrzeć łyżką do uzyskania gładkiej i tak gęstej masy, żeby móc utworzyć wzorek.
Jeżeli masa będzie zbyt rzadka dodać więcej cukru pudru - to już zależy od wielkości jaja.
Za pomocą rękawa cukierniczego dekorować pierniczki.
Można dodać też do lukru barwniki, wtedy jednak trzeba będzie powiększyć ilość cukru pudru.
Polecam
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1120
Data dodania: 2011-12-29

Zdjęcia

Lukier do pierniczków
kachna2086#

Dodane przez:

kachna2086

2011-12-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Lukier do pierniczków

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.