Łosoś w panierce

Ocena przepisu

Składniki

  • filet z łososia 1 sztuka
  • przyprawa do ryb
  • pieprz cytrynowy
  • sól
  • olej
  • cytryna

panierka

Sposób przyrządzenia

Z filetu zdjąć skórę, umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, podzielić na kotlety. Włożyć do miski skropić sokiem z cytryny i oprószyć przyprawą do ryb, solą i pieprzem cytrynowym. Odstawić na 15 min. Jajko roztrzepać widelcem doprawić do smaku vegetą, przyprawą do ryb i ziół. Kotlety panierować kolejno w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju do złotego koloru.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2856
Data dodania: 2010-06-06

Zdjęcia

Łosoś w panierce
gagakm#

Dodane przez:

gagakm

2010-06-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Łosoś w panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.