Ryżowe kotleciki z serem

Ocena przepisu

Opis

Ryżowe kotleciki z serem

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do ryżu dodajemy mięso, drobno pokrojoną cebulę, jajko, 2 łyżki tartej bułki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wszystko razem zagnieść Wilgotnymi dłońmi formować kotleciki i smażyć na rumiano z obydwu stron. zdjąć z patelni. Osączyć z nadmiaru tłuszczu. Gorące posypać startym żółtym serem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 715
Data dodania: 2011-02-22

Zdjęcia

Ryżowe kotleciki z serem
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-02-22
Ryżowe kotleciki z serem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryżowe kotleciki z serem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.