Sałatka z kapusty czerwonej

Ocena przepisu

Składniki

  • kapusta czerwona 5 kg

zalewa

Sposób przyrządzenia

Kapustę poszatkować i gotować 20 minut w zalewie przygotowanej z podanych składników. Przełożyć do słoików i pasteryzować kolejne 20 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 989
Data dodania: 2010-11-05

Zdjęcia

Sałatka z kapusty czerwonej
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-05
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sałatka z kapusty czerwonej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.