Papryka pasteryzowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Paprykę oczyścić, sparzyć, ułożyć ciasno w słoikach. Wodę zagotować z octem i solą, napełnić nią słoiki, zamknąć, pasteryzować w temp. 90 st. C przez 20 minut. Potem zamknąć mocno słoje i ostudzić. Przechowywać w chłodnym miejscu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2632
!Toja

!Toja

Data dodania: 2008-07-22

Zdjęcia

Papryka pasteryzowana
monika4#

Dodane przez:

monika4

2009-12-05
Papryka pasteryzowana
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (5)

Komentarze

Do przepisu na: Papryka pasteryzowana

2010-02-25 17:19:23

Smaczna zakąska.
!koleś#

!koleś

2008-10-21 23:18:17

niestety papryka już coraz droższa, taniej juz kupić gotowe słoje będzie , no i szybciej;P
!wena#

!wena

2008-10-20 20:29:17

ja już otwarłam pierwszy słoik, nie doczekają zimy bo są wspaniałe!!!!
!jotka#

!jotka

2008-09-11 09:41:26

fajny przepis
!Ralli#

!Ralli

2008-09-02 19:31:19

mam nadzieje ze bedzie ok, troche tego zrobilam

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.