Jajka pod pierzynką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotować jajka na twardo, obrać ze skorupek i przekroić wzdłuż. Ułożyć jajka na talerzu, położyć na nich majonez, posypać solą i pieprzem. Szczypiorek opłukać, osuszyć, drobno pokroić i posypać nim jajka.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1889
Data dodania: 2010-03-20

Zdjęcia

Jajka pod pierzynką
gosiakaminska#

Dodane przez:

gosiakaminska

2010-03-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka pod pierzynką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.