Seler marynowany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Seler zetrzeć na tarce, obgotować w wodzie z solą około 5 minut. Zrobić zalewę z octu, wody, cukru, liści laurowych, ziela angielskiego i soli, zagotować, odcedzić. Seler ułożyć w słoikach i zalać gorącą zalewą. Odwracamy słoje do góry dnem aż do wystygnięcia. Przekładamy do małych słoików.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 3588
Data dodania: 2011-03-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Seler marynowany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.