Mozzarella z awokado i pomidorami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Sporządzamy sos winegret. Z cytryny wyciskamy sok, dodajemy ocet balsamiczny, oliwę z oliwek oraz płynny miód, dokładnie mieszamy i przyprawiamy solą, świeżo startym pieprzem oraz ziołami prowansalskimi. Sos odkładamy do lodówki. Teraz przygotowujemy sałatkę. Pomidory oraz awokado płuczemy, kroimy w półplasterki. Mozzarellę kroimy na kawałki. Wszystkie składniki mieszamy w jednej salaterce i polewamy wyjętym z lodówki sosem winegret. Smacznego.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 471
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mozzarella z awokado i pomidorami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.