Smażone grzyby leśne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby czyścimy, myjemy i kroimy. Gotujemy grzyby do miękkości. Odcedzamy i wykładamy na sitko do odcieknięcia wody. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Rozgrzać oliwę dodać masło, wsypać cebulę oraz grzyby. Smażymy, podajemy np z pieczywem lub ziemniakami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1318
Data dodania: 2010-11-03

Zdjęcia

Smażone grzyby leśne
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-03
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Smażone grzyby leśne

2010-11-05 16:12:01

ja często na takich grzybkach robię jajecznicę.polecam...

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.