Makaron z bitą śmietaną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Makaron gotujemy według przepisu, odcedzamy. Śmietanę ubijamy z cukrem, sokiem cytrynowym. Dodajemy skórkę z cytryny i mieszamy. Makaron polewamy śmietaną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1445
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Makaron z bitą śmietaną
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z bitą śmietaną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.