Zupa fasolowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę namocz na noc. Kość od schabu zalej 1,8 litra wody, chwile pogotuj i odszumuj. Włóż do garnka namoczoną fasolę, dodaj ziarenka smaku, kostkę rosołową i pieprz. Gotuj 20 minut. Następnie dodaj startą marchew, pietruszkę oraz pokrojoną w kostkę cebulkę, gotuj 10 minut. Po tym czasie dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki i gotuj do miękkości ziemniaków i fasoli. Pod koniec dopraw przyprawą do dań z fasoli i pieprzem, a połowę ziemniaków i fasoli zmiksuj blenderem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 70 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 475
Data dodania: 2011-05-30

Zdjęcia

Zupa fasolowa
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa fasolowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.