Zupa z bobem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wołowinę lub baraninę oczyścić ze ścięgien, pokroić na kawałki i lekko obsmażyć na maśle wraz z drobno pokrojoną cebulą. Dodać bób, sól i pieprz, wlać wywar mięsny i gotować na małym ogniu, aż zupa zgęstnieje. Przed podaniem dodać drobno pokrojony koperek. Oddzielnie w sosjerce można zsiadłe mleko z roztartym czosnkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 919
Data dodania: 2011-01-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z bobem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.