Krupnik na rosole

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Skrzydełka umyć, zalać wodą ok. 2 litrów. Marchew, pietruszkę i ziemniaki obrać, umyć dodać do zupy. Gotować ok 30 min skrzydełka wyjąć, obrać i dodać powrotem do zupy. Dodać wypłukaną kaszę i gotować do miękkości. Doprawić do smaku. Można dodać także kostkę rosołową.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1400
Data dodania: 2011-04-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krupnik na rosole

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.