Makaron z patelni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę i czosnek pokrój w kostkę, zeszklij na oleju. Dodaj mięso mielone, posyp przyprawą do mielonego i pieprzem, przesmaż razem ok 10 minut. Pieczarki pokrój w półplasterki, dodaj do mięsa i duś razem 7 minut. Pomidora pokrój w kostkę, dodaj do mięsa razem z kostką rosołową i koncentratem pomidorowym oraz resztą przypraw, podlej wodą. Gotuj razem ok 15 minut. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu dodaj do mięsa i duś jeszcze chwilę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 649
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Makaron z patelni
ewasylwia#

Dodane przez:

ewasylwia

2011-05-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Makaron z patelni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.