Żeberka Majerankowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żeberka pociąć na porcje, natrzeć solą i pieprzem, posypać majerankiem i ziołami. Cebulę pokroić na ćwiartki, cukinię w plasterki, pomidory na cząstki, paprykę w kostkę. Warzywa obsmażyć na oliwie, doprawić solą i pieprzem, na to położyć żeberka, przykryć plasterkami czosnku i piec około 40 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 468
Data dodania: 2011-02-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żeberka Majerankowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.