Kalafior Roberta

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafior myjemy, wkładamy do wrzącej osolonej wody z dodatkiem cukru, gotujemy do miękkości. Naczynie żaroodporne smarujemy masłem, posypujemy bułką tartą. Kalafior rozdrabniamy na różyczki, przekładamy do naczynia. Ketchup miksujemy z powidłami, polewamy po kalafiorze. Zapiekamy w ciepłym piekarniku około 20 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 691
Data dodania: 2011-04-18

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kalafior Roberta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.