Szaszłyki z drobiu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś z kurczaka myjemy, osuszamy, kroimy w równą kostkę, mieszamy z przyprawami. Papryki oraz boczek również kroimy w równą kostkę. Pieczarki oczyszczamy, przekrawamy na pół. Następnie na patyczki do szaszłyków nabijamy: mięso, paprykę, boczek, pieczarki itd. Szaszłyki obsmażamy na oleju na patelni ze wszystkich stron około 20 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 920
Data dodania: 2010-03-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Szaszłyki z drobiu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.