Ryba w warzywach

Ocena przepisu

Opis

Ryba w warzywach

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, pokroić w plastry. Wrzucić na patelnię. Odparować z soku i przesmażyć na łyżce masła. Rybę podzielić, obsypać solą i pieprzem. Panierować w roztrzepanym jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu na rumiano. Marchew obrać, umyć i pokroić w plastry. Wrzucić na rozgrzaną resztę masła. Przesmażyć razem z pokrojoną cebulą. Dodać pokrojone w kostkę pomidory. Podlać odrobiną wody. Dusić ok 15 minut. Dodać pieczarki, kukurydzę i posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. Dodać ketchup i wymieszać. Warzywami obłożyć ułożoną na półmisku rybę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 950
Data dodania: 2010-11-17

Zdjęcia

Ryba w warzywach
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-11-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w warzywach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.