• apette.pl
  • Pierś z indyka faszerowana czosnkiem

Pierś z indyka faszerowana czosnkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś po nakłuwać nożem i w otwory powkładać kawałeczki czosnku. Posolić i popieprzyć. Następnie rozłożyć paski boczku, tak, żeby lekko na siebie zachodziły, włożyć na nie indyka i zawinąć.

Wrzucić na patelnie i obsmażyć lekko ze wszystkich stron na rumiano. Następnie włożyć w folie aluminiową i zapiekać ok 30 min. Bardzo dobra na ciepło do obiadu i na zimno do kanapek.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1077
Data dodania: 2011-04-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pierś z indyka faszerowana czosnkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.