Kapusta z tuńczykiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę wycisnąć i ugotować w małej ilości wody. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, słoninę też pokroić w kostkę i podsmażyć z małą ilością mąki, lekko rumieniąc. Tuńczyka oczyścić, wyfiletować, wyporcjować i usmażyć na oleju, uprzednio obtaczając w mące. Do kapusty dodać cebulkę zrumienioną ze słoninką. Przyprawić pieprzem, kminkiem, cukrem, solą i śmietaną. Wszystko wymieszać, zagotować, dodać usmażoną rybę, przykryć ją kapustą i wstawić na 15 minut do piekarnika. Podawać z ziemniakami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 779
Data dodania: 2010-06-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta z tuńczykiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.