Zawijas schabowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso rozbić, posolić i obsypać pieprzem. Pieczarki umyć, pokroić w plastry, przesmażyć na rozgrzanym maśle. Cebulę drobno pokroić, wrzucić do pieczarek, wymieszać, przestudzić. Plastry sera pokroić na wąskie paski. Na przygotowane plastry mięsa nakładać farsz pieczarkowy i paski sera. Zwijać. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2022
Data dodania: 2011-03-29

Zdjęcia

Zawijas schabowy
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-03-29
Zawijas schabowy
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zawijas schabowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.