Kalarepka w śmietanie ziołowej

Ocena przepisu

Składniki

  • kalarepki 60 dag
  • masło 1 łyżka
  • woda zimna 100 ml
  • sól 1 szczypta
  • śmietana ziołowa 30% 75 g
  • pietruszka posiekana 2 łyżki

Sposób przyrządzenia

Kalarepki pokroić w słupki, dodać masło, wodę, sól. Całość włożyć do miski, mikrofalować pięć minut, przemieszać. Mikrofalować jeszcze dwanaście minut, dodać śmietanę, pietruszkę, wymieszać, podgrzewać minutę.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 580
!Princeska

!Princeska

Data dodania: 2008-06-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kalarepka w śmietanie ziołowej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.