Fasolka szparagowa z pokraszką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę obrać, opłukać, włożyć do garnka, zalać dużą iloscią wody i dobrze posolić. Ugotować do miękkości.
Odcedzić dokładnie. Na patelnię włozyć masło i poczekać aż się rozpuści.
Wsypać bułkę tartą i wymieszać, rumienić ją przez kilka minut, co jakiś czas mieszając. Następnie fasolkę wyłożyć na talarz, polać pokraszką. Gotowe. Podawać do ziemniaczków i mięska do obiadu.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 391
Data dodania: 2011-05-26

Zdjęcia

Fasolka szparagowa z pokraszką
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-05-26
Fasolka szparagowa z pokraszką
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasolka szparagowa z pokraszką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.