Pasztet z selera i cebuli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Selery i cebule obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Dodać margarynę pokrojoną i 3 łyżki wody dusić chwile na patelni aż selery zmiękną. Zdjąć i przestudzić. Przestudzone wymieszać z żółtkami i szklanka bułki tartej. Dodać ubitą piane z białek i bardzo starannie wymieszać. Doprawić do smaku przyprawami. Piec około 45 minut w temp 160*c.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 404
Data dodania: 2012-04-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet z selera i cebuli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.