Warzywa podsmażane na patelni

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kalafiora, brokuła oczyściłam następnie podzieliłam na różyczki, marchew pokroiłam w cienkie plasterki i warzywa na pół twardo ugotowałam w osolonej wodzie. Na koniec na rozgrzanym oleju zrumieniłam bułkę tartą i dodałam przygotowane wcześniej warzywa i podsmażyłam delikatnie mieszając i obtaczając w bułce tartej.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 308
Data dodania: 2012-07-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Warzywa podsmażane na patelni

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.