Półmisek do obiadu

Ocena przepisu

Opis

Półmisek do obiadu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś kurczaka umyć, osuszyć, podzielić na połowy,lekko rozbić,oprószyć solą i pieprzem. Jedno jajko ugotować na twardo, podzielić na ćwiartki. Na płatach mięsa układać ćwiartki jajek, obłożyć siekaną natką i zwijać roladki. Panierować w jajku i bułce, smażyć na rumiano.
Schab rozbić oprószyć solą i pieprzem, panierować w jajku i bułce. Smażyć na rumiano.
Skrzydełka wyjąć z rosołu osączyć, panierować w jajku i bułce,smażyć na rumiano.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 7
Wyświetlenia: 576
Data dodania: 2010-12-30

Zdjęcia

Półmisek do obiadu
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2010-12-30
Półmisek do obiadu
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Półmisek do obiadu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.