Panierowane kostki rybne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kostki mintaja rozmrażamy. Następnie na talerzu rozkłocamy jajko widelcem. Rybę osuszamy, solimy, panierujemy w mące, jajku i znowu w mące. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. Podajemy z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2162
Data dodania: 2010-03-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Panierowane kostki rybne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.