Mielone zapiekane z ziemniakami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mięsa dodać namoczone i odciśnięte bułki, jajka, bułkę tartą oraz pokrojoną i podsmażoną cebulę, doprawić solą i pieprzem do smaku, dokładnie wyrobić i uformować prostokąt. Ziemniaki obrać, pokroić na mniejsze kawałki, oprószyć solą i pieprzem. Mięso przełożyć na blachę, dodać ziemniaki i piec wszystko w piekarniku około godziny.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 80 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 803
Data dodania: 2011-03-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mielone zapiekane z ziemniakami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.