Mielone z królika

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso z królika (oddzielone od kości)zmielić, dodać zmiażdżony czosnek i przyprawy, bułkę namoczoną w mleku i odciśniętą, i dokładnie wyrobić. Formować kotlety i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 929
Data dodania: 2011-01-11

Zdjęcia

Mielone z królika
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2011-01-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Mielone z królika

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.