Kluseczki wątrobiane do rosołu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bułkę namoczyć w gorącym mleku. Drobno posiekaną cebulę przesmażyć na smalcu. Wątrobę i śledzionę drobno posiekać. Wymieszać dokładnie odciśnięta bułkę, posiekaną wątrobę, śledzionę i przesmażoną cebulę z rozbełtanymi jajkami i ze stopionym masłem; przyprawić solą i pieprzem, pozostawić na 20 min. Zagotować 1 l wody, osolić. Formować małe kuleczki i gotować 10 min.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 846
Data dodania: 2010-08-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kluseczki wątrobiane do rosołu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.