Jajka faszerowane z rzeżuchą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół i wyjąć żółtka. Cebulę obrać i drobno posiekać. Ser zetrzeć na tarce o małych oczkach. Żółtka pokruszyć, dodać cebulę, masło, śmietanę, ser, musztardę, bułkę tartą, posiekaną natkę, dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem. Farszem nadziać białka, lekko zapiec i posypać posiekaną rzeżuchą. Udekorować plasterkami ogórka, kawałkami pomidora i natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1067
Data dodania: 2011-03-30

Zdjęcia

Jajka faszerowane z rzeżuchą
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka faszerowane z rzeżuchą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.