Bakłażany duszone

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażany obrać, pokroić na kawałki, dodać drobno pokrojoną i obsmażoną cebulę, sól, pieprz, pokrojoną natkę pietruszki oraz olej i trochę wody (35-40 g), po czym udusić pod przykryciem. Podać polane zsiadłbym mlekiem zmieszanym z rozdrobnionym czosnkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 851
Data dodania: 2011-01-25

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bakłażany duszone

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.