Pulpeciki z fasolą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolę namoczyć , następnie ugotować do miękkości.Fasolę zmielić.Do mięsa dodać jajka , bułkę tartą , majeranek. Mięso wyrobić. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Do mielonej fasoli dodać 2 łyżki oliwy , doprawić do smaku. Z mięsa robimy placuszki , nakładamy farsz z fasoli i formujemy klopsiki.Obtaczamy w bułce tartej i smażymy w głębokim oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 706
Data dodania: 2010-11-26

Zdjęcia

Pulpeciki z fasolą
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpeciki z fasolą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.