Papkeni szirakski

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso przepuścić dwa razy przez maszynkę, po czym połączyć z ugotowanym ryżem. Dodać drobno pokrojoną kolendrę, sól, pieprz, cynamon i jajko oraz drobno pokrojoną i przesmażoną cebulę. Uformować kulki, a następnie nadać im podłużny kształt, obtoczyć w mące i usmażyć na maśle.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 540
Data dodania: 2010-02-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papkeni szirakski

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.