Knedle z kukurydzy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żółtka utrzeć z masłem, dodać śmietanę, następnie przyprószyć mąką kukurydzianą. Dodać ubitą pianę i wymieszać. Kłaść łyżką niewielkie kluski na osoloną wodę. Gotować 10 min.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 679
Data dodania: 2010-03-04

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Knedle z kukurydzy

2010-03-05 19:18:19

muszą być dobre te knedle.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.