Chłodnik z botwinki II

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Botwinkę myjemy, oczyszczamy i kroimy. Gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Ogórka i rzodkiewkę kroimy w plasterki. Szczypiorek oraz koper siekamy. Do przestudzonej botwiny dodajemy jogurty oraz kefir, doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy resztę warzyw. Wstawiamy do lodówki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 404
Data dodania: 2011-06-21

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Chłodnik z botwinki II

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.