Obsmażana cukinia

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinię opłukać, obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Cebulę i czosnek zetrzeć oddzielnie do miseczki. Posolić. Dodajemy przyprawy, tartą cebulę i czosnek, jajka i mąkę. Mieszamy, smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron. Wykładamy na talerz. Podajemy ciepłe. Można skropić ketchupem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 438
Data dodania: 2011-10-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Obsmażana cukinia

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.