Fasolka po włosku Cezarego

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ananasa i fasolkę odsączamy, syrop z ananasa zachowujemy. Kiełbasę kroimy w pół plastry. Cebulkę obieramy i drobno kroimy w kostkę. Szklimy na oleju. Wsypujemy kiełbasę i podsmażamy. Do kiełbasy wlewamy syrop z ananasa. Dusimy ok. 6 minut. Dodajemy fasolkę i ananasa. Do potrawy dodajemy koncentrat pomidorowy, doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy jeszcze 10 minut. Od czasu do czasu mieszamy.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 755
Data dodania: 2011-04-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Fasolka po włosku Cezarego

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.