Cebulowe płotki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryby sprawić, przyprawić i odstawić na pół godziny. Każdą rybę obtoczyć w mące i smażyć na oliwie. Do rozgrzanej w rondlu oliwy dodać pokrojoną cebulę, posiekany czosnek, smażyć kilka minut. Następnie dodać obrane pomidory, przyprawy, podlać wodą i dusić kilka minut. Na patelni ułożyć ryby, przelać na nie przygotowany sos i podgrzewać kilka minut. Podawać na gorąco.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1287
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Cebulowe płotki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.