Zupa z twarogu i warzyw

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Myjemy ogórka i rzodkiewki, obieramy i kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i szatkujemy. Paprykę kroimy na połówki, wycinamy gniazda nasienne i kroimy ją w kostkę. Twaróg kruszymy, łączymy z cebulą, wkładamy do miksera, zalewamy śmietaną i miksujemy. Przyprawiamy sola i pieprzem, dodajemy ogórek, rzodkiewki i paprykę. Wszystko dokładnie mieszamy ze sobą, nakrywamy i schładzamy w lodówce. Podajemy udekorowaną natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 462
Data dodania: 2011-06-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z twarogu i warzyw

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.